Book a memoable event

Book a memoable event

Book en vinsmagning

Book en vinsmagning

Kunne du godt tænke dig at smage vores vine, men tænker. Hvordan kommer vi nu frem og tilbage? Hvem skal køre? Og flere andre praktiske spørgsmål. Så tilbyder vi i stedet at komme til dig. Det kan være din arbejdsplads, sommerhus, foreningslokale eller i dit ejet hjem på terrassen eller i stuen.  

Det kan være personalearrangementer, hvor der medarbejdere og kolleger samles og dyrker fællesskabet en hyggelig aften. Det kan være, at du er i sommerhus med venner og familie og I godt kunne tænke sig jer en inspirerende aktivitet. Eller måske en gruppe venner, som samles omkring bordet med god mad og drikke. Mulighederne er mange. 

Vi tilbyder en vinsmagning, hvor vi har 5-6 af vores vine med som I smager. Derudover vil vi fortælle mere dybdegående om hvordan vi kom på at lave æblevin. Vi fortæller om vores filosofi og tilgang, om selve produktionen, De danske æbler og klima, terrior og meget, meget mere. Der er nok at snakke om. 

En vinsmagning tager mellem 1 -3 timer. Alt afhængig af hvor mange spørgsmål vi får og hvor dybt vi graver os ned i æblevinens vidunderlige verden. 

Prisen for sådan en aften er: 

  • Grundpris er 3500 kr.  for 1 – 10 personer.  

  • Derefter koster det 175 kr. pr. person fra 11 og opefter.   

Tilbuddet gælder indenfor 1,5 timers kørsel fra Rævehøjvej 7.

Vores vine smager bedst sammen med mad. Så vi anbefaler at der planlægges nogle små lette retter, som der kan nippes til. Gerne osteplatter med lækre danske oste.  

Kontakt os på mail eller giv os et kald på telefonen, så aftaler vi de nærmere detaljer.